Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » El Vendrell, Societat

2.500 participants i 9 carrosses a la 68a Festa de la Bicicleta del Vendrell

Ahir, darrer diumenge de maig, més de 2.500 participants van pedalejar amb motiu de la 68a edició de la Festa de la Bicicleta al Vendrell. Cal destacar també la participació de 9 carrosses. Un any més, la Festa de la Bicicleta del Vendrell va tornar a reflectir la solidaritat dels vendrellencs i vendrellenques que van comprar les butlletes solidàries. Aquesta vegada, es van recaptar 1.045 euros per a l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia. En aquesta important recollida de diners per a una causa benèfica hi va jugar un paper destacat la xocolatada que van organitzar les AMPA de les escoles del Vendrell en el lloc de concentració i sortida de la desfilada de bicicletes i carrosses.
Els guanyadors de l’edició d’enguany han estat:  l’escola Àngels Garriga com a grup més nombrós, amb un total de 200 inscrits,  les escoles bressol Ralet Ralet i Botafoc com a grup més original,  Karina Encina per la bicicleta més original  i el col·legi Sagrat Cor per la millor carrossa.
Els premiats van rebre els obsequis de mans de l’alcalde, Benet Jané, del regidor de Festes, Raül Buira, i de la regidora de Comerç, Turisme i Platges, Àngels Turdiu.

Més imatges de la Festa de la Bicicleta:


Bicicleta més original.


Grup més original.


Guanyadors a la millor carrossa.


Lliurament dels diners a l’Associació d’Afectats de Fibromiàlgia.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.