Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Calafell, Esports

Dos nous cinturons negres de Karate a l’Arazola’s Gym de Segur de Calafell

El Gimnàs Arazolas de Segur de Calafell ha conseguit dos nous joves cinturons negres. Es el cas de Miguel Macaya Rebolloso de 15 anys i de Sandra Benítez Naranjo de 14. Els dos guardonats són practicants de Karate desde els 4 anys. L’escola Arazola’s Gym, oberta desde l’any 1996 ha aconseguit que un total de 22 alumnes siguin cinturo negre de karate, Sandra i Miguel són els més joves en aconseguir-ho.

L’Organizació Shindokai de karate i kobudo d’Espanya va celebrar el passat 6 de març els examens de Karatedo per a cinturó negre i Dans a càrrec del Mestre Jordi Ferrando. Merche Arazola Parés directora i professora de Karate del Gimnàs Arazola´s, es va examinar, i despres de practicar Karate des del 7 años i aconseguir -com la seva alumna Sandra- el cinturó Negre a los 14 años, en aquesta llarga trajectoria va aconsegur el Cinturó negre 5é Dan.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.