Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » El Vendrell, Esports

L’equip femení d’handbol del Vendrell participa amb èxit a la ‘Trobada Nacional’ a la Seu d’Urgell

L’equip aleví femení d’handbol del CE Vendrell ha participat aquest cap de setmana en la Trobada Nacional Aleví dels Jocs Esportius de Catalunya, organitzada per la UCEC i celebrada a la Seu d’Urgell. La trobada ha reunit els millors equips de l’handbol escolar català .
Les nenes vendrellenques han gaudit de dues jornades ludicoesportives, en les que van jugar contra el CEIP Albert Vives de la Seu d’Urgell, el Ramon i Cajal de Terrassa i el BM La Roca. En el primer partit es van imposar a les locals, mentre que el segon i el tercer va ser més ajustat i, tot i perdre’ls, van demostrar el bon nivell de les jugadores, ja que l’equip està format per alevines i benjamines.
Tot i que la Trobada Nacional representa la cloenda de la temporada esportiva, l’equip aleví femení encara disputarà aquest proper cap de setmana el Campionat de Catalunya organitzat per la Federació Catalana d’Handbol i que es celebra al Vendrell.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.