Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Actualitat, Calafell, Esports

El ‘veterà’ Roger Mercadé guanya la III Regata Sant Pere de Patí Català que ha tingut lloc avui

Redacció l'Espígol diumenge, 27 juny 201020 Comentaris

La prova ha estat organitzada pel nou club Patí Català Calafell que ja prepara una travessia de Calafell a Canet que durarà quatre dies

Aquest migdia s’ha celebrat a aigües de Calafell la tercera Regata Sant Pere de patí català, inclosa dins la programació d`actes de la Festa Major de Sant Pere de la Platja de Calafell. La competició amistosa ha estat organitzada pel nou club Patí Català Calafell que presideix Josep Inglada. Amb un dia amb bastant vent hi han participat 21 patins, que han fet el triangle olímpic escurçat per la manca de vent, amb sortida des del nou varador de Calafell ubicat a l’alçada de la Confraria de Pescadors de Calafell.

El primer en acabar la regata ha estat el veterà Roger Mercadé, que viu a Barcelona i estiueja a Coma-ruga i que fa un any s’havia retirat de els competicions. Mercadé ha recordat a l’ESPÍGOL DIGITAL, que fa ja 25 anys havia fet regates amb el Club Nàutic de Calafell fent esment que havia fet regates amb Carlos Barral, entre d’altres. El segon classificat ha estat Augusto Samaranch i el tercer Juli Català. Alguns patinaires que s’estrenaven han volcat, segons comentava el mateix Inglada.

A l’acte protocol.lari de lliurament de premis – uns cistells de prèssecs collits avui mateix-, el president de la nova associació Patí Català Calafell, Josep Inglada s’ha congratulat que “avui hem fet el primer pas per aconseguir el que jo dic ‘l’Àgora del Mar’i la gent pugui gaudir del mar”. El president de la nova associació Patí Català Calafell ha recordat que els dos objectius clars de la nova entitat és gaudir del mar i recuperar el patrimoni nàutic de Calafell com les barques de vela llatina. De fet, avui s’ha pogut veure una embarcació d’aquests tipus que provenia de Torredembarra.

Inglada ha arrencat els aplaudiments dels assistents quan ha dit que Pati Català Calafell ja prepara una travessia de Calafell a Canet de Mar que amb una durada de quatre dies s’organitzarà la primera setmana del mes d’agost. Inglada diu que ja estan inscrits alguns patinaires de Vilanova i Sitges.

L’alcalde de Calafell, Jordi Sánchez que també hi ha estat present ha animat als assistents dient que “això de recuperar el patrimoni nàutic està molt bé però també gaudir del mar i segur que en gaudireu molt quan feu aquestra travessia cap a Canet de Mar, jo us encoratjo a portar el nom de Calafell cap a altres indrets com la Costa Brava un indret com el nostre on sempre hi hagut la tradició dels patins a vela”.

La trobada ha finalitzat amb una sardinada de germanor a la carpa de la platja.

Els tres primers classificats amb les paneres de prèssecs del dia

Comparteix la notícia:

20 Comentaris »

 • Jesús Selma diu:

  Enhorabuena Roger. Construir es muy dificil y Calafell había sido la referencia patinaire de la zona sur, lo tenía todo: ambiente, calidad y afición. Los Clubs de la zona teníamos que acudir a Calafell necesariamente para aprender y competir. Calafell dejó que se perdiera esta energía y ahora el camino será largo, pero si hay ilusión, lo volvereis a conseguir

  Josep Ingla, felicidades, ánimo y buenos vientos.

  Jesús Selma Prat
  C.M. Torredenbarra

 • Francesc Pla diu:

  Felicitats, Roger.
  Des de l’Audentis admirem el tremp dels teus tendons, maltractats per l’esqui però, com es pot veure, cofois de carregar els préssecs.
  Mirarem de no fer l’ídem.
  Una abraçada

 • mariá del pozo diu:

  Enhorabona Roger. M’alegro molt que torni el patí a Calafell, em porta molts bons records. No estaria malament poder tornar a començar.

 • Joan Gené diu:

  Felicitats Roger,

  No entenc perquè diuen veterà. Ets un veritable campió amb molta experiència, però amb molta trajectòria per davant. Una abraçada de part de la tripulació del Suan, del Farra i dels antics Hobicateros de Calafell.

  Joan Gené

 • Xavier Aguilar diu:

  Hola Roger. Es força evident que des de fa molts anys, els patins no tenen secrets per tu. Felicitats per una més de les teves victories. Una abraçada

 • gilbert diu:

  Felicitats, Roger.
  Gilbert

 • Ramón Pigem diu:

  Felicitats al parto del mental.una abracada del rematistas del club náutico pinyana de lleida.Abracadas.

 • Moncho Villamarin diu:

  Sorprendente Roger Mercadé, toda una vida con un perfecto equilibrio entre la competición deportiva y la maestría con que ejerce su porofesion de Médico-Psiquiatra. Para sus compañeros de profesión sigue siendo un ejemplo. Felicidades.Moncho

 • Ramon Oriol diu:

  Es fantàstic, tot just quant hem deies que ho deixaves, que et senties ja gran per aquestes aventures, va i guanyes una altre regata, fas pensar en el film “despertares” Dons somi, tu i pots. Felicitatas d’amic i cunyat.

 • frida fromm reichman diu:

  felicitats, eras, ets i seras el millor

 • klein diu:

  estic d,acord amb la Frida

 • frida from reichman diu:

  eras ets i seras el millor

 • Marc Mercadé diu:

  L’experiència és un grau. Visca el veterà Roger Mercadé. L’orgull de la familia.
  I per molts anys…

 • Esther Moyano diu:

  Felicitats triomfador!!!
  Coincideixo amb la Frida i la Klein… sembla que m´han llegit el pensament!
  Petons!

 • Eduard y Mª Jesús diu:

  La AIBIM se congratula con la gran victoria del veterano regatista

 • Elisabet Gorgues diu:

  Certament l´experiència i la saviessa, combinada amb l´il-lusió es el “quit” de la questió.
  Una abraçaca i endavant en els teus nous projectes.
  Elisabet Gorgues

 • Perico diu:

  Me uno a Frida y Klein. Enhorabuena, Perico.

 • antoni porta diu:

  em podries donar classes…

  si navegar es fantastic guanyar te que ser la pera o mes ben dit el pressec

 • Pilar Thomas diu:

  Frida y Klein no podían expresarlo de forma más clara y sencilla. Eres un crac en todo lo que haces (espero que también en la elaboración de mermelada de melocón). Un abrazo, y felicidades!
  Pilar Thomas

 • Sebastià Costa diu:

  Enhorabona Roger

  Jo també he tastat aquest estiu el verí dels patinaires…. i cada cop ho trobo més apassionant. Pel que he llegit dels teus amic ets un autèntic crak! Felicitats !!!

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.