Actualitat

Cultura

Esports

Opinió

Societat

Home » Calafell, Societat

Milers de persones segueixen ‘Vive 40′, la festa de Los 40 Principales al Port de Segur de Calafell

Redacció l'Espígol dimarts, 27 juliol 2010Sense Comentaris

Milers de persones -entre 3.500 i 5.000, segons el Patronat Municipal de Turisme-, van seguir la gira “Vive los 40”, la festa de Los 40 Principales, que va fer estada el passat dissabte al Port de Segur de Calafell. Es tracta d’una gira que visitarà 18 poblacions de l’Estat espanyol, i que va arrencar el 21 de juliol a Madrid. És previst que finalitzi el 15 d’agost a Tenerife.

La festa i les activitats van començar a les 19.00h i es van allargar fins a les 23.00h. La festa va comptar amb activitats molt diverses, com un simuladora de Moto GP, zona de videojocs, un Jumping, un passe Fittball i un futbolí gegant, on podien jugar a la vegada 20 jugadors. Aquestes i moltes altres més activitats junt amb els concerts en directe de Melocos i DJs es van poder veure al Port de Segur.

El tinent d’alcalde i regidor de Turisme, Àngel Verge, ha fet una valoració de la festa molt positiva: “És important que Calafell tingui activitats i més una com aquesta, que només visita 18 poblacions de l’estat, i que una d’elles sigui Calafell. Ja fa uns anys que la festa dels 40 se celebra al Port de Segur, una ubicació immillorable. Desitjo com a regidor de Turisme que aquesta festa se segueixi celebrant a Calafell els anys propers”.

Comparteix la notícia:

Deixa el teu comentari!!

Escriu el teu comentari a sota

Els comentaris estan moderats, poden tardar en publicar-se.